Partners

SEIZOEN 2017 - 2018

SPONSORS

Li-Ning / Badminton Verhoeve

 

Badminton Verhoeve is vertegenwoordiger van o.a. Li-Ning producten (kleding, rackets, schoenen en toebehoren).

 

[ meer ]

Peek Schilderwerken

 

Schilderen is een vak, een ambacht. Wij brengen vakmanschap en passie samen met de modernste technieken voor het beste resultaat.

Goed schilderwerk gaat jaren mee. En daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

[ meer ]

Sleep4Less

 

Sleep4Less biedt online & in de showrooms in Utrecht, Uden en Leiderdorp een breed assortiment aan boxsprings, matrassen, bedtextiel, nachtkastjes en bankstellen. In de webshop plaatst u uw bestelling eenvoudig met één druk op de knop. Liever onze luxe design boxsprings, bankstellen, merk matrassen en outlet bedden in het echt zien of voelen? U bent van harte welkom.

 

[ meer ]

Meijers

 

Topmerken voor fitness en gezondheid

 

Meijers vertegenwoordigt de beste merken op het gebied van gezondheid en fitness training. Wij zijn importeur en groothandel en geven u graag advies over het gebruik.

 

[ meer ]

Fysiotherapie Meerndijk

 

Fysiotherapie Meerndijk is een van de meest gespecialiseerde centra voor fysiotherapie in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn en is gelokaliseerd in het centrum van De Meern.

 

[ meer ]

PARTNERS/SPONSORS

De Leeuw Personal training & lifestyle

 

De Leeuw Personal Training & Lifestyle biedt persoonlijke training en advies op maat.

Om lekker in je vel te zitten, heb je twee basiselementen nodig: een gezonder lichaam en een fitter lichaam. Ieder lichaam reageert anders en iedereen is verschillend. De Leeuw Personal Training & Lifestyle is er om je te ondersteunen. Wij begeleiden je om op eigen kracht discipline op te brengen en het maximale uit jezelf te halen.

 

[ meer ]

Stox Energy Socks

 

Om een betere gezondheid en productiviteit te bereiken, hebben wij STOX Energy Socks ontwikkeld. Het dragen van STOX Energy Socks geeft je benen energie en voorkomt spierpijn, waardoor je jouw volle potentie benut.

 

[ meer ]

Sportvoedingsproducten

 

Sportvoedingsproducten.nl biedt u een breed assortiment in sportvoeding met merken UP, B-Y-E!, Maximize, BBN en WCUP.

Naast sportvoeding vindt u ook talloze accessoires voor wielrennen, fitness en hardlopen!

 

[ meer ]

© 2018 build and sponsored RJ-Support