Sponsors/Partners

SEIZOEN 2019 - 2020

SPONSORS

DUNLOP SPORTS


We’re driven by an all-consuming passion for the game – playing it, improving it, sharing it. And the game belongs to everyone. No matter where, how well, or how often you play.


So we give every player access to the same, beautifully designed, technically sophisticated sports products. Empowering you to wring every drop of joy from your game and to make every match you play the very best it can be.


We do this by understanding there is no end goal. Just an unending series of incremental improvements that make our products lighter, stronger, faster. That help you take control of a crucial match. To find that little extra something to chase down the next victory. Then the next.


For more than 130 years, this love of the game is what’s driven us.


[ meer ]

KW FLEX 


KW FLEX is de totaal leverancier van alle badminton producten die u nodig heeft om professioneel te kunnen badmintonnen. De wijde range aan badminton rackets, badmintonschoenen, shuttles, kleding, grips, tassen enzovoort zijn voor ieder type speler te koop tegen een scherpe prijs.

Naast de uitstekende kwaliteit van de producten biedt KW FLEX ook service op maat aan en is KW FLEX een VICTOR specialist met het grootste VICTOR assortiment in Nederland. Tevens zijn wij sinds 2018 ook een officiële partner van Yonex en Dunlop. Indien er animo bij u en/of uw vereniging (regio Breda) is kan KW FLEX met zijn producten bij uw vereniging op bezoek komen, waarna u de producten uitvoerig kunt testen en ervaren. Het grote voordeel hiervan is dat u het product kan testen op zijn kwaliteit en daarnaast kunt u bepalen of het product geschikt is voor u, want niet iedere speler is hetzelfde en heeft dus baat bij dezelfde producten.


Koopt u een product via de website, dan kunt u uiteraard gebruikmaken van de 30 dagen Tevredenheidsgarantie. Hierdoor bestaat altijd de mogelijkheid om het product te retourneren of om te ruilen indien het niet aan uw wensen voldoet. Maar uiteraard tracht KW FLEX u door middel van advies op maat in één keer van het juiste product te voorzien.


Tevens heeft KW FLEX een bespanservice, waarbij uw badmintonracket, squashracket of tennisracket de gewenste bespanning krijgt met het ideale gewicht. U kunt kiezen uit een grote variantie aan type bespanningen qua kwaliteit en kleuren.


Wanneer u vragen heeft over de producten of u bent ergens naar op zoek, aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Dit kan gemakkelijk via het contactformulier, Facebook of u kunt bellen met KW FLEX via 06-16501686.

PEEK SCHILDERWERKEN


Schilderen is een vak, een ambacht. Wij brengen vakmanschap en passie samen met de modernste technieken voor het beste resultaat.

Goed schilderwerk gaat jaren mee. En daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.


[ meer ]

NATRICHE


Natriche is een familiebedrijf gespecialiseerd in Supplementen. Door onze ervaring en kennis in de farmaceutische industrie te combineren met hoogwaardige supplementen en actieve ingrediënten, is onze overtuiging u de juiste balans aan te bieden van doelgerichte maar vooral effectieve supplementen. Natriche richt zich voornamelijk op Beta Glucan vanwege zijn uitzonderlijke werking. Natriche Immune bevat de meest ideale dosering en bevat minimaal 85% puur beta glucan.

Beta glucanen zijn suikers die worden gevonden in de wand van de cel van gisten, mos, bacteriën, schimmels, paddenstoelen, algen en granen zoals haver en gerst. Beta glucanen worden gebruikt voor verhoogd cholesterol, diabetes, verkoudheid, griep, allergieën, etc. Gist Beta glucan word ook gebruikt om het immuunsysteem* te reguleren. Ze ondersteunen dus het immuunsysteem* wanneer het verzwakt is en ze remmen de werking van het immuunsysteem wanneer het immuunsysteem té actief is.

*De gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.


[ meer ]

THE OLD BAKERY - GRAND CAFE MONTFOORT


Vanaf 2017 is Montfoort een prachtige horecazaak rijker. Gevestigd in de voormalige bakkerij op de Plaats in Montfoort opent Grand Café The Old Bakery.


[ meer ]

F.I.T SPORTBALSEM


F.I.T. is zo samengesteld dat het snel in het aangedane gebied wordt opgenomen en de doorbloeding stimuleert. Eén van de ingrediënten heeft de eigenschap om, zodra deze het getraumatiseerde gebied heeft bereikt, de afvalstoffen (cytokinen) af te breken. De afvalstoffen hebben een grote aantrekkingskracht tot de zenuwwortels in het betrokken gebied en veroorzaken diverse gradaties van pijn. Deze twee eigenschappen van verhoogde doorbloeding en afbraak van afvalstoffen, geven snel na het opbrengen van F.I.T. Sportbalsem op het aangedane gebied al een verlichtend gevoel en pijndemping.


[ meer ]

EVIDENT | B2B DIGITAL AGENCY


Evident is your partner in B2B digital transformation. We have thorough insights in the typical customer journeys in Manufacturing, Distribution/Wholesale, Consumer Goods and Service Industries. We are specialized in the typical processes and shifting dynamics of these B2B verticals.


[ meer ]

Nutriversum Benelux


nutriversum.nl is een voedingssupplementen webshop die gevestigd is in Amstelveen. De drijvende kracht achter nutriversum.nl zijn mannen die hun hele leven op hoog niveau hebben gesport en heel veel affiniteit hebben met sportvoeding en de werking van sportvoeding op het menselijk lichaam. Goede voeding in combinatie met de juiste supplementen zijn essentieel voor (top)-sporters.

Onze filosofie is simpel en helder, maakt het je klanten zo makkelijk mogelijk met de beste producten op de markt tegen een zeer concurrerende prijs. En blijft eerlijk tegen jouw klanten. Sinds de lancering hebben we honderden tevreden klanten mogen verwelkomen. Klanten die elke maand hun producten op tijd thuis of op kantoor ontvangen.


[ meer ]

PARTNERS

YOURLEASE PRIVATE & BUSINESS


Elke aangeboden auto op voorraad – Ruime keuze – Binnen 48 uur rijden – Privé lease v.a. 6 mnd – Gratis vervangend vervoer

Lekker rijden in een populaire, compacte en zuinige auto met de zekerheid van een vast laag all-in maandbedrag? Zonder zorgen over de kosten van onderhoud en reparatie? Kies dan voor de unieke en voordeligste all-in privé lease van privé-leasespecialist Yourlease.


[ meer ]

ODETTE MASSAGETHERAPIE


Mijn naam is Odette Timmer (1966).

Na een lange loopbaan in de financiële dienstverlening ben ik totaal iets anders gaan doen. Het is eigenlijk allemaal begonnen met mijn sportieve badmintonachtergrond en met een geintje. Het volgen van een spoedcursus in 2014 tot NGS gecertificeerd sportmasseur heeft mij meer inzage gegeven in de wondere, dynamische wereld van het menselijk lichaam. Wat ik met massagetechnieken en een luisterend oor allemaal voor mijn medemens kan betekenen… Geweldig! Ik vertel dan ook met heel veel trots dat ik met passie en enthousiasme mezelf helemaal heb omgeschoold tot massagetherapeute. De zachte technieken van de manuele lymfedrainagetherapie beheers ik ook, en die leiden tot hele mooie resultaten.


[ meer ]

RJ-SUPPORT


RJ-Support is een klein administratie- en adviesbureau dat sinds 1994 zzp'ers en kleine MKB ondernemingen adviseert en ondersteunt bij administratie, fiscale zaken en bedrijfsvoering.

Door de jarenlange ervaring, op gedaan zowel als werknemer als zelfstandig ondernemer, is de meeste kennis direct aanwezig.

Daar waar aanvullende kennis nodig is, wordt gebruik gemaakt van een inmiddels uitgebreid netwerk van relaties op diverse terreinen in ondernemersland.


[ meer ]

PLUTOSPORT.NL


Plutosport.nl is de grootste online sportwinkel van Nederland. In onze webshop vind je meer dan 19.000 artikelen van topmerken voor bijzonder scherpe prijzen. Voelbalschoenen, hockeysticks, tennisrackets, hardloopshirtjes en meer... voor vrijwel elke sport ben je bij ons aan het juiste adres! Het assortiment van Plutosport.nl bestaat naast sportartikelen ook uit veel lifestyle producten. Op zoek naar nieuwe sneakers, een toffe sweater, jas of jeans? Ook deze zijn in deze webshop te vinden! Verder reist ons inkoopteam heel Europa door op zoek naar nieuwe merken en modellen die niet in Nederland te koop zijn.


[ meer ]

© 2018 build and sponsored RJ-Support